Picture
 Jeg har aldrig interesseret mig for krimiserier indtil min veninde sagde at jeg bare MÅTTE læse disse. Jeg syntes at krimier er meget barske at læse, men man ændrer sig vel med tiden. Så jeg tænkte jeg giver det en chance!

Der er dog ingen hemmelighed at Kvinden i buret, var en uhyggelig læsning. Den startede lige på og hårdt hvor den unge fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst forsvinder og bliver holdt indespærret i et tryk-kammer mens medierne gætter på alt fra selvmord, mord, en tragisk ulykke til frivillig
forsvinden.                
Da jeg læste den tænkte jeg på hvor fantasifuld mennesket er! Og at jeg heldigvis ikke har sådan en fantasi!!

I Fasandræberne,  findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus. Alt tyder på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, men beviserne er ikke stærke nok, og sagen henlægges.

Flaskepost fra P
, handler om et nødskrig, som er nedskrevet på et stykke papir og stoppet i en flaske. Man tror at det er grove drengestreger. Men efterhånden som Carl Mørck og hans assistent Assad får afkodet mere og mere af brevet, går det op for dem, at to store drenge blev bortført engang i halvfemserne.

Journal 64 handler om utilpassede eller blot uheldige danske kvinder som blev deporteret til en lille ø, hvor ondskab, misrøgt og torturlignende metoder blev 
brugt til at holde orden. Snart går det op for det lille efterforskningsteam, at sagen blot  er en lille flig af noget større. Og da Carl endelig mener at vide, hvordan tingene hænger sammen,  melder en ny og meget koldblodig spiller sig på banen.   

Marco Effekten handler om den 15-årige Marco som har gennem hele sin opvækst været underlagt sin farbror Zolas uindskrænkede magt i den klan, hvor han tvinges til et slaveagtigt og kriminelt liv. Da han opdager, at Zola vil udsætte ham for bestialsk lemlæstelse for at øge hans indtjeningsmuligheder vælger han at flygte fra klanens jerngreb.Det bliver imidlertid tydeligt for Carl, Assad og Rose, der langsomt hvirvles
ind i sagen, som trækker dødsensfarlige tråde til korruption i bankverdenen,
svindel på ministerielt plan – og langt ud i Afrikas jungle.    

Helt personligt så syntes jeg Marco Effekten er den mest kedelige bog i serien. Den fangede mig ikke, den var langtrukket og der var ingen spænding i den. Det var dog den bog som var mest omtalt i pressen. Forfatteren har været ude i den store verden for at samle materiale til sin bog, udgivelsen af den var udskudt flere gange, og derfor tror jeg at forventningerne var skruet op til det ypperste, og at man derfor nemt kunne blive skuffet- hvilket jeg blev. Men dan dig selv en mening om bogen, og smid gerne en kommentar ind.