Picture
Det er fredag og maden må godt være lækker, let & nem at lave. Vi skulle have gæster og en gang i mellem syntes jeg det ser flot ud når maden kommer ind og er anrettet på tallerknerne. Til 4 pers skal der bruges:

4 kyllingebryster
1 æg
500 g frisk pasta
1 bk champignoner
1/4 piskefløde
1 pakke mix salat eller Napolitana salat
Smør til stegning
Salt, peber & rasp

Rens og vask champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem på en pande i smør. når de har fået en pæn gylden farve hældes der fløde ved og smirer til det har fået en cremet konsistens. Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle, og krydr med salt & peber. Pisk ægget i en dyb tallerken kom kyllingen i og vend den derefter i rasp.  Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Mens pastaen koges steges kyllingen ved svag varme, hvor længe afhænger af kyllingebrysternes tykkelse.
Når pastaen er kogt hældes vandet fra. Den afdryppede pasta hældes på panden til champignonerne, og det hele vendes rundt og smages til med salt og peber.
Ved anretningen på tallerkner kommes pastaen i bunden,  kyllingebrystet skåret på skrå og til sidst den skylede salat. Retten kan drysses med frisktrevet parmesan.

Det smagte virkelig godt og mine gæster syntes også at det så meget præsentabelt ud :-) En nem og ikke særlig dyr ret som sagtens kan serveres til et godt glas rødvin




Leave a Reply.